dissabte, 20 d’abril de 2013

Burger Balls arrebossades

Hola cuiners i cuineres!
La recepta d'avui és d'aquelles que poden servir en un moment de poca inspiració, sobretot per als que no sabem què fer per sopar, o no tenim gaire temps, o volem fer quelcom original per als nostres fills.
També pot ser un plat molt original per anar "picant" en una festa o pel que jo anomeno "dia de partit". 

Per a quatre persones farem servir els següents ingredients:
  • 2 hamburgueses o bé 250 gr de carn picada, de la que compreu habitualment
  • 1 ou
  • Farina de galeta/pa ratllat
  • Oli per fregir
  • Sal
-Procediment:
  1. En un plat, trenquem l'ou i amb una forquilla el batem i el salem al gust.
  2. En un altre plat posem un grapat de farina de galeta.
  3. Agafem trossets de les hamburgueses o la carn picada i fem boletes de la mida d'una moneda d'euro. Per als nens, sobretot, com més petites, més atractives i divertides són i se les poden menjar millor.
  4. Posem a escalfar oli en una paella mitjana a foc lent i anem passant les boletes, primer per l'ou i després per la farina de galeta i tot seguit les posem a la paella. Compte! Que es fan molt ràpid!
  5. Finalment les anem posant sobre paper absorbent per a eliminar l'oli.
  6. Es poden presentar amb uns escuradents, com les olives, i amb diferents salses per sucar (ketchup, mostassa, maionesa, salsa rosa...).
Vigileu! Que s'acaben molt de pressa!

Nota: la carn d'hamburguesa està més compactada que la carn picada, llavors les boletes queden millor, jo avui les he fet de carn picada de pollastre i semblaven "nuggets"!



1 comentari :

  1. Les faré per les meves filles un dia d'aquesta setmana!!! Gràcies per la idea! Una abraçada!

    ResponElimina