dimecres, 29 de maig de 2013

Pizza

Bon dia, avui no hi ha recepta elaborada, avui directament poso la foto de les dues pizzes que vam fer per sopar.
El dissabte vam organitzar un brunch a casa i va sobrar molta cosa, sobretot formatges, en comptes de congelar-los o estar una setmana menjant pa amb formatge per sopar, doncs vam fer massa de pizza amb la Thermomix, i ja tenim soparet!





Fer la massa de pizza amb la Thermomix es facilíssim i sempre queda genial. 


-Ingredients per a la massa (dues pizzes mitjanes):
  • 150 gr. Aigua
  • 40 gr. oli
  • 25 gr. llevat fresc de fleca
  • 300 gr. farina
  • Sal al gust


-Procediment:

  1. Posar l'oli i l'aigua al got, programar 1 minut, 37º a velocitat 4.
  2. Afegir el llevat i triturar 5 segons a velocitat 4.
  3. Seguidament, tirar la farina i la sal. Tancar el got i programar 1 minut 30 segons a velocitat Espiga.
  4. Per treure la massa del got ens untem les mans amb una mica d'oli i fem dues boles de massa de la mateixa mida.
  5. Posar la massa sobre paper de forn tapada amb un drap de cuina net i la deixem pujar uns 30 minuts.
  6. Quan ha passat aquest temps s'estira la massa amb la forma desitjada i es crea la pizza al gust.
  7. No defineixo temps de forn, normalment es fan en 10 minuts a 200º, però sempre les estic vigilant.

-La pizza 1 porta:
  • Salsa de tomàquet amb orenga
  • Mozzarella
  • Formatge Brie
  • Salmó fumat
  • Formatge emmental ratllat

-La pizza 2 porta:
  • Salsa de tomàquet amb orenga
  • Mozzarella
  • Formatge Cheddar
  • Formatge de bola
  • Pernil salat
  • Formatge emmental ratllat
BUON APPETITO


3 comentaris :

  1. Brie i salmó, no ho he provat mai però ha de ser molt bo!!! Ho provarem! Unes pizzes fantàstiques! Petons!

    ResponElimina