divendres, 20 de setembre del 2013

Escudella noodles o Ramen a la catalana

La recepta que us presento avui és el màxim exponent de la cuina amb sobres, tot i que hi ha un blog dedicat completament a això. Tot va començar quan el Sergi em va preguntar si teniem caldo i jo li vaig treure el brik de sopa de verdures d'una marca que no diré. 
Penseu que era diumenge al vespre i estàvem sense existències, vam començar a treure coses de la nevera i dels calaixos del rebost i en va sortir aquest plat. Evidentment no tinc mesures ni mides perquè va ser improvisat però va quedar boníssim. 


-Ingredients:
  • Brou de Verdures/pollastre
  • Botifarra negra tallada a daus
  • Botifarra blanca tallada a daus
  • Cigrons cuits
  • Pit de pollastre a l'ast
  • Fideus "noodles"
-Procediment: (escrit i dirigit pel Sergi)
  1. Dins un cassó, escalfeu el brou de tetrabrik.
  2. Passeu "volta i volta" per la planxa (per a que tinguin més gust) les botifarres blanca i negra tallades a daus i afegiu-les al brou.
  3. Desenterreu el pollastre a l'ast del dia anterior i afegiu-lo a la barreja fet miques.
  4. Afegiu-hi els cigrons cuits.
  5. Adoneu-vos que us falta alguna cosa i desmunteu un paquet de ramen (fideus preparats de sobre que podeu trobar a qualsevol super asiàtic i, últimament a molts supermercats autòctons). Traieu els fideus i afegiu-los quan la barreja bulli.
  6. Si sou aventurers, obriu un dels sobres de condiment del ramen i afegiu a la barreja una petita part del contingut (és una mica marrano, però tot suma).
  7. Un cop posats els fideus, espereu dos o tres minuts i apagueu el foc. Amb la calor del brou s'aniran fent.
  8. Deixeu-ho reposar una estona per a que tot agafi gust.

Ja teniu uns Escudella Noodles de campanya, la nevera una mica més neta de restes i la panxa una mica més plena! Visca la cuina-fusió de supervivència!

He de dir que el terme "escudella noodles" va ser idea del nostre bon amic Pablo, que és millor cuiner que jo. 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada