dijous, 11 d’abril del 2013

El Recetario Mágico

More about El recetario mágico
Avui no toca recepta, avui us parlaré d'un llibre que em van regalar fa poc, "El Recetario Mágico"* de la Desirée Arancibia, tal i com diu el seu subtítol conté conjurs, receptes, encanteris i pocions per a una alimentació sana, divertida i nutritiva. Consta de vuit capítols on hi intercala receptes, informació nutricional apta per a tots els públics, històries fantàstiques, trucs de cuina i apunts sobre medicina tot envoltat amb il·lustracions de Marta García Pérez.

Les receptes que proposa estan destinades al públic infantil perquè la presentació dels plats és molt enginyosa, a més, a la majoria de receptes dóna varietat d'ingredients per a que es puguin fer amb els productes que normalment tenim al rebost o a la nevera. És una forma diferent i divertida d'aprofitar al màxim els recursos de la cuina.

A mode d'exemple i sense voler desvetllar gaire del seu contingut, perquè el millor del llibre és fullejar-lo tantes vegades con vulguis, us explicaré com ens presenta la recepta del brou de verdures, o com l'autora l'anomena "caldo de verduras dormilonas".
Comença (aquesta i totes les receptes) amb un conjur i un encanteri que es pot pronunciar en el moment de preparar-ho, sobretot si cuineu amb nens (aquestes coses els encanten). Els ingredients estan il·lustrats amb careta de son i el procediment és molt senzill, fins i tot es pot adaptar a la Thermomix. A més, hi ha un parell de recomanacions per a la realització i conservació del plat. 
Per acabar, només vull dir que amb la compra del llibre estem ajudant a una ONG que treballa en projectes de prevenció, detecció i tractament de la desnutrició.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada