Bon dia, avui no hi ha recepta elaborada, avui directament poso la foto de les dues pizzes que vam fer per sopar.
El dissabte vam organitzar un brunch a casa i va sobrar molta cosa, sobretot formatges, en comptes de congelar-los o estar una setmana menjant pa amb formatge per sopar, doncs vam fer massa de pizza amb la Thermomix, i ja tenim soparet!
Fer la massa de pizza amb la Thermomix es facilíssim i sempre queda genial.
-Ingredients per a la massa (dues pizzes mitjanes):
- 150 gr. Aigua
- 40 gr. oli
- 25 gr. llevat fresc de fleca
- 300 gr. farina
- Sal al gust
-Procediment:
- Posar l'oli i l'aigua al got, programar 1 minut, 37º a velocitat 4.
- Afegir el llevat i triturar 5 segons a velocitat 4.
- Seguidament, tirar la farina i la sal. Tancar el got i programar 1 minut 30 segons a velocitat Espiga.
- Per treure la massa del got ens untem les mans amb una mica d'oli i fem dues boles de massa de la mateixa mida.
- Posar la massa sobre paper de forn tapada amb un drap de cuina net i la deixem pujar uns 30 minuts.
- Quan ha passat aquest temps s'estira la massa amb la forma desitjada i es crea la pizza al gust.
- No defineixo temps de forn, normalment es fan en 10 minuts a 200º, però sempre les estic vigilant.
-La pizza 1 porta:
- Salsa de tomàquet amb orenga
- Mozzarella
- Formatge Brie
- Salmó fumat
- Formatge emmental ratllat
-La pizza 2 porta:
- Salsa de tomàquet amb orenga
- Mozzarella
- Formatge Cheddar
- Formatge de bola
- Pernil salat
- Formatge emmental ratllat
BUON APPETITO
Prou bones, Ester!!
ResponEliminaMmmmm!!! totes per mi!!! jejejejje
ResponEliminaPtns
Lourdes
Brie i salmó, no ho he provat mai però ha de ser molt bo!!! Ho provarem! Unes pizzes fantàstiques! Petons!
ResponElimina