Avui us porto una superdelícia de l'altre costat de l'Atlàntic, el Red Velvet Cake. Fa uns dies vam anar a la botiga que hi ha al Carrer Balmes de Barcelona, prop de Plaça Molina, el Taste of America, a buscar unes quantes coses per a una festa que vam organitzar a casa. Allà tenen tot el que vulguis i més de productes typical american, bagels, condiments per a crispetes i per a barbacoa, coca-cola de vainilla... i preparats per a pastissos. Jo vaig comprar el de Red Velvet i aprofitant que és l'últim cap de setmana abans de començar a fer una mica de règim, doncs vull acabar com cal.
La mescla del pastís és de la marca Duncan Hines, només has d'afegir els ous, l'aigua i l'oli de gira-sol. Les instruccions són en anglès i les mesures no estan en sistema internacional, però només cal una calculadora i el senyor Google per a convertir-les. Us poso la recepta adaptada a la Thermomix.
-Ingredients:
- Red velvet cake mix (la bossa pesa uns 500 gr.)
- 3 ous
- 310 ml d'aigua
- 85 ml oli de girasol
- Margarina per pintar el motlle
-Ingredients per al farciment:
- 200 gr crema de formatge tipus philadelphia
- 75 gr mantega a temperatura ambient
- 150 sucre llustre tamisat
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla
-Estris:
- Motlle de 22cm de diàmetre
-Procediment:
- Engegar el forn a 180 graus, amb calor inferior.
- Untar el motlle amb margarina.
- Posar al got de la Thermomix el Red Velvet mix cake, l'aigua, l'oli i els ous, programar 30 segons a velocitat 3.
- Seguidament, programar 2 minuts a velocitat 6.
- Posar ràpidament la mescla al motlle i portar-ho al forn, necessita uns 35-38 mins a 180 graus, calor inferior. Jo als 38 he apagat el forn i l'he deixat un parell de minuts més. Com podeu veure, el color és espectacular.
-Procediment Creamcheese:
Mentre es refreda el pastis fem el farciment, una crema de formatge.
- Posar el sucre al got i programar 1 minut amb velocitat progressiva 5-10. En acabat, tamisar el sucre amb un colador.
- Netejar el got i afegir la mantega a temperatura ambient, la crema de formatge i l'essència de vainilla. Programar 1 minut a velocitat 3.
- Afegir el sucre llustre i mesclar a velocitat 1 uns 20 segons, si veieu que el sucre no s'ha integrat bé, acabeu de remenar amb l'espàtula.
Aquesta mescla s'ha de mantenir a la nevera mentre no s'hagi de fer servir, jo la he posat en una bossa de plàstic de congelar, que servirà com a màniga pastissera d'emergència.
Per a muntar el pastís el tallem per la meitat i hi afegim el buttercream de formatge, tapem i el recobrim amb el frosting de xocolata. Si es doblen les quantitats de la Creamcheese, es pot recobrir el pastís també.
Una autèntica bomba calòrica, però ostres... que bo que està!
Normalment, les bombes calòriques també són la bomba de bones!! ha ha ha. Queda demostrat amb aquest súper pastís que ens presentes!!
ResponElimina